Leden 2012

Lighting The Empire State Building Red And White [28/4/2011]

21. ledna 2012 v 20:14 | Nicole |  LM - Appearances 2011
Leighton se objevila na jedné akci týkající se Empire State Building. Na fotkách můžete vidět i Veru Wang (kamarádku Leighton a známou módní návrhářku, Leighton je tváří jejího parféru Lovestruck). Leigh to docela slušelo a má tam ještě světlejší vlasy jako v The Roommate.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Leighton's Facts

21. ledna 2012 v 18:02 | Nicole

Celé jméno: Leighton Marissa Claire Meester
Datum narození: 9.4.1986
Místo narození: Marco Island, Florida
Sourozenci: Lex Meester, Douglas Meester
Barva vlasů: hnědá, ale je přírodní blondýnka
Barva očí: hnědá
Výška: 5'5" - 165 cm

>> její starší bratr se jmenuje Douglas Meester
>> její rodiče se jmenují Constance Haas a Douglas Meester
>> její příjmení v holandštině znamená "pán" nebo "učitel"
>> pracovala se známou fotografkou Sofiou Coppolou
>> má ráda zpěv a zpívala i ve filmu Drive-Thru
>> její přirozená barva vlasů je blond, ale kvůli roli Blair v Gossip Girl si je barví na hnědo
>> podle Maxim Hot 100 z roku 2008 je 48. nejvíc sexy žena světa
>> její mladší bratr se jmenuje Lex Meester
>> navštěvovala Hollywood High School a Beverly Hills High School
>> mluví plynně francouzsky
>> věnuje se tvůrčímu psaní
>> v Maxim Hot 100 z roku 2009 je 17.nejvíc sexy ženou světa
>> vyrůstala na Marco Island na Floridě
>> její matka je španělského původu
>> narodila se ve vězení
>> maturovala o rok dříve
>> v seznamu The Annual Independent Critics List of the 100 Most Beautiful Famous Faces From Around the World se v roce 2008 umístila 21., v roce 2009 byla číslem 14 a roku 2010 jí patřila dokonce 4.příčka.

Leighton's Biography

21. ledna 2012 v 17:48 | Nicole |  LM - Biography
Leighton se narodila ve 9.dubna 1986 v Fort Worth v Texasu v USA jako dcera Constance Haas a Douglase Meestera. Většinu svého života prožila v New Yorku nebo Los Angeles. Její příjmení v holandštině znamená "pán" nebo "učitel". V době jejího narození ji její matka ve federálním vězení odpykávala trest za pašování mariuhany z Jamajky do Spojených států. Constance tedy porodila Leighton ve vězeňšké nemocnici, kde zůstala ještě 3 měsíce. Poté si je do péče vzala její babička.
Leighton tvrdí, že její rodiče ji navzdory jejic kriminální minulosti vychovali úplně normálně a jsou to dobří a zkušení rodiče. Leighton vůči nic nemá žádné předsudky, protože lidé se mění a ona jim jejich minulost dávno odpustila. Její je například její módní ikonou.
Leigh vyrostla v Marco Island na Floridě, kde se v místním divadle podílela na produkci. Když jí bylo 11 let tak se se svojí matkou odstěhovali do New Yorku. Leigh tu navštěvovala školu Professional Children's School a začala pracovat v modelingu. Začínala u Wilhelmina a Ralpha Laurena. O chvíli později se začalaobjevoval v nejrůznějších reklamách a první role na sebe nenechala dlouho čekat. Její debut byl v TV seriálu Low & Order. Když jí bylo 14 let odstěhovala se do Los Angeles, protože chtěla stabilní práci. V této době navštevovala Hollywood High School and Beverly Hills High School a dokonce odmaturovala o rok dříve.
Po její televizní debutu v roce 1999 se Meester objevila jako host v dalších dvou Televizních show. Poté získala první velkou roli ve filmu Hangman's Curse, založeném na bestselleru Franka Perettiho. Na 8 epizod se objevila v serálu Tarzan. Meester následně začala dostávat hostující role v jiných sériích (jako Crossing Jordan, 8 Simple Rules, 7th Heaven, Veronica Mars, 24 a Entourage). V roce 2005 se Meester pravidelně objevovala v seriálu Surface jako Savannah Bennet. V roce 2006 se objevila v dalších 2 filmech - Flourish a Inside. Také hostovala v Numb3rs , ve třech epizodách House MD jako Ali (mladá dívka, která se zamilovala do domu), CSI: Miami, Shark a zahrála si hlavní ženskou roli v hororu Drive-Thru.
V roce 2007 byla Leigh obsazena do nového teen seriálu z produkce CW - Gossip Girl jako Blair Waldorf. Show je založena na knižní sérii od Cecily von Ziegesar o životě privilegovaných newyorčanů žijících na Upper East Side. Ze všech postav byla práve postaba Blair nejvíce oceňovaná kritiky. Za tutu roli Leighton získala spoustu ocenění.
V roce 2008 se objevila v televizním filmu The Haunting Of Sorority Row, v dramatické komedii Remember The Daze a hororovém thrilleru Killer Movie. V roce 2010 měla malou roli ve filmu Date Night a filmu Going To Distance.
V roce 2011 na ni její matka podala žalobu kvůli finanční podpoře jejího bratra, který má vážně zdravotní problémy. Podle Leighton ale peníze byli odeslány a matka je zneužila pro své účely. Constance se to samozřejmě nelíbilo a ještě Leighton obžalovala z týrání. Tu to ale od hraní neodradilo a mohli jsme ji vidět v jedné z hlavních rolí v country dramatu Country Strong a thrilleru The Roommate. V tento rok se také vrhla do točení nové romantické komedie Monte Carlo a indie dramatické komedie The Oranges. Nakonci roku započalo natáčení dalšího filmu - I Hate You, Dad.
Herectví ale není jedinou její vášní,je tu i zpěv. V dubnu 2009 podepsala nahrávací smlouvu s Universal Republic. Její je první oficiální singl "Somebody To Love" s hostujícím Robinem Thickem byl zveřejněn 13. října 2009 a dostuný pro stažení se stal 14. října 2009. Její druhý singl "Your Love's A Drug" byl dostupný 30. března 2010. Leighton také hostovala v písni "Good Girls Go Bad" kapely Cobra Starship.Tato píseň se dostala na 7.místo v Billboard Hot 100. Dále spolupracovala se Stephenem Jerzakem na jeho písni "She Said". Pro album A Very Special Christmas 7 nahrála cover vánoční písně "Christmas (Baby Please Come Home)". Pro drama film Country Strong nahrála písničky "Words I Couldn't Say", "A Little Bit Stronger", "Summer Girl" a duet s Garrettem Hedludem "Give Into Me".
Leighton také byla tváří mnoha charitativních a reklamních kampaní. V roce 2008 byla mluvčí kampaně Sunsilk "Life Can Wait". Tato kampaň měla motivovat ženy, aby pokračovaly ve svých snech a zvýšenit povědomí o domácím násilí a prevenci. V roce 2008 spolupracovala se společností Reebook a propagovala jejich nový model tenisek ńazvaný Top Down. S jeím kolegou z Gossip Girl Edem Westwickem propagovala fotoaparát Nikon Coolpix a korejskou oděvní značku ASK Enquired. V roce 2010 se Meester stala mluvčím pro vlasové produkty Herbal Essence. Ve stejném roce se zúčastnila humanitárního úsilí Bulgari pro organizaci Save The Children s Isabellou Rossellini a Maribel Verdútaken. Vera Wang se také rozhodla, že Leighton bude tváří její nejnovější vůně Lovestruck. Leighton byla v roce 2011 tváří módní kolekce na jaro a léto italského módního domu Missoni a tváří kampaně jihokorejské kosmetické společnosti eSpoir.

L Filmography

21. ledna 2012 v 16:32 | Nicole |  LM - Filmography

TELEVISION:
Law and Order (1 episode, 1999) as Alyssa Turner
Boston Public (1 episode, 2001) as Sarah Breen
Once and Again (1 episode, 2002) as Amanda
Family Affair (1 episode, 2002) as Irene
Tarzan (5 episodes, 2003) as Nicki Porter
Crossing Jordan (1 episode, 2004) as Marie Strand
7th Heaven (1 episode, 2004) as Kendall
North Shore (1 episode, 2004) as Veronica Farrell
24 (4 episodes, 2005) as Debbie Pendleton
Entourage (3 episodes, 2004-2008) as Justine Chapin
8 Simple Rules (1 episode, 2005) as Nikki Alcott
Veronica Mars (2 episodes, 2005) as Carrie Bishop
Monster Allergy (1 episode, 2006) as Poppy
Surface (12 episodes, 2005-2006) as Savannah Barnett
Numb3rs (1 episode, 2006) as Karen Camden
Secrets Of A Small Town (1 episode, 2006) as Kayla Rhodes
House MD (2 episodes, 2006) as Ali
CSI: Miami (1 episode, 2007) as Heather Crowley
Shark (3 episodes, 2007) as Megan
Gossip Girl (2007-present) as Blair Waldorf

MOVIES:
Hangman's Curse (2003) as Elisha Springfield
The Big Wide World of Carl Laemke (2003) as Tanni
The Jackalope (2003) as Lorraine
Hollywood Division (2004) as Michelle
Flourish (2006) as Lucy Covner
Inside (2006) as Josie
Drive-Thru (2007) as Mackenzie Carpenter
Remember The Daze (2007) as Tori
The Haunting of Sorority Row (2007) as Samantha Willows
Killer Movie (2008) as Jaynie Hansen
The Roommate (2010) as Rebecca Evans
Country Strong (2010) as Chiles Stanton
Date Night (2010) as Katy
Going To Distance (2010) as Amy
Monte Carlo (2011) as Meg Kelly
The Oranges (2011) as Nina Ostroff
That's My Boy (2012) as Jamie
Unity (2012) as komentátor/vypravěč
God Only Knows (2013) as Ali Matazano
Any Tom, Dick, or Harry (2013) as Barbara
The Judge (2014) as Carla
Life Partners (2014) as Sasha
Veronica Mars (2014) as Carrie Bishop

GALLERY

21. ledna 2012 v 15:42 | Nicole




Projects

21. ledna 2012 v 15:34 | Nicole


1.03 Poison Ivy [episode stills]

21. ledna 2012 v 14:46 | Nicole |  GG - S1 Stills
Je škoda, že k tomuto dílu je tak málo fotek. Ta scéna nakonci mezi Blair a Serenou je strašně emotivní. Tedy je už dlouho co jsem tuto epizodu viděla naposledy. A taky se tam dozvídáme Ericovo tajemství. Některé Blair/Chuck scény jsou opravdu vtipné.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1.02 The Wild Brunch [episode stills]

21. ledna 2012 v 14:35 | Nicole |  GG - S1 Stills
Tohle byl první díl GG co jsem viděla. Už ani nevím jak jsem se k tomu dostala, ale po shlédnutí tohoto dílu jsem si pustila první epizodu a spustila svoji závislost. Hned od první chíle jsem měla nejraději Blair a to mi samozřejmě zůstalo.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1.01 Pilot [episode stills]

21. ledna 2012 v 14:26 | Nicole |  GG - S1 Stills
Mám tu stillsky k úplně prvnímu dílu Gossip Girl. Leighton v tomhle díle vypadala naprosto úžasně, strašně se mi tu líbila. Hlavně na tom večíku jak přijela Serena, ale i na Kiss On The Lips Party. Na většině fotek je Blair s Natem nebo Serenou.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

69th Annual Golden Globe Awards [15/1/2012]

20. ledna 2012 v 22:12 | Nicole |  NR - Appearances 2012
Mám tu první Nainy fotky z akcí z roku 2012. Spolu s ostatními z Glee se Naya objevila na předávání Zlatých Glóbů. Naya měla dlouhé šedé šaty. Zepředu se mi moc nelíbí, ale jinak jsou zajímavé. Měla velmi výraznou rtěnku a vlasy sepnuté. Některé fotky jsou v HQ.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com